Logo Verkiezing Onderneming van het Jaar Uithoorn & De Kwakel wit
Douwe Kruit

Douwe Kruit

Jonge Ondernemer

Ik ben Douwe Kruit. Sinds begin dit jaar werk ik als consultant bij Capgemini Invent. Ons team richt zich hoofdzakelijk op het strategische aspect van technologische transformaties. Zelf heb ik een focus op energie- en netwerkprojecten, ik zet mij graag in om het energiesysteem van de toekomst op te bouwen! In het dorp ben ik vooral bekend als voormalig havenmeester, in de haven heb ik 5 jaar mijn best gedaan om Uithoorn op de kaart te zetten onder de watertoeristen. Eelkje van Egeraat ken ik al via de Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel en samen met Chantal van Amerongen vormen wij de jury voor de jonge ondernemers!

Mijn ervaringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus id odio sem. Nunc imperdiet nisl erat, lacinia malesuada ipsum rutrum sed. Vestibulum luctus et erat vel condimentum. Quisque in ex sit amet orci mattis tincidunt. Aenean elit enim, sagittis sit amet turpis vel, posuere lobortis urna.

Havenmeester Uithoorn

2019 tot 2024

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maak kennis

Met mijn mede juryleden